Cumba Kültür Sanat 4 eylül de açıldı

Cumba Kültür Sanat 4 eylül de açıldı

Tarih 23 Eylül 2016, 11:28 YazdırBu haberi yazdır

Cumba Kültür sanat platformu takipçileri ile buluşmak üzere Kuzguncuk buluşmaları düzenliyor. İlki 4 Eylülde yapılan buluşmaya pek çok şiirsever ve sanatsever katıldı.

Cumba Kültür Sanat 4 eylül de açıldı

 

Cumba Kültür sanat platformu takipçileri ile buluşmak üzere Kuzguncuk buluşmaları düzenliyor. İlki 4 Eylülde yapılan buluşmaya pek çok şiirsever ve sanatsever katıldı.

Cumba sanat kültür merkezinden yapılan açıklama ise şöyle ;

 1) Cumba Kültür ve Sanat Platformu'nun merkezinde mini kütüphane, cafe ve atölyeler hizmet verecektir.


2) Cumba K.S.P. nin fiziki alanı 15 m2 kapalı ve 3 m2 açık alandan oluşmaktadır.


3) Cumba K.S.P. nin 2016-2017 sezonunda ki ilk şiir etkinliği Ekim Ay'ında yapılacak olup 4 Eylül'de, gelebilecek ve yerimizi öğrenmek isteyen dostlarımız için bir buluşmamızı yapıyoruz bu benzeri etkinlikleri tekrarlayacacağız.. Burada yine isteyen arkadaşlarımız "sokakta şiir" anlamında şiir okuyabilecektir.


4) Cumba K.S.P. nin bünyesinde okuma grupları, yazarlık atölyesi ve resim atölyesi uygulanacak olup okuma gruplarının rehberliğini; şiir bölümlerindeDeniz A. Tüzün, yazarlık atölyelerinde Hatice Dökmen resim atölyelerinde Ayşe Güray Koç yapacaktır.


5) Cumba K.S.P. herhangi bir kurum ve/veya kuruluşla organik bir bağ içerisinde değildir. Bu gerçekleştiği taktirde buradan takipçilerine ve dostlarına duyurulacaktır.

 

Üsküdar İcadiye mahallesinde açtığımız Cumba Kültür ve Sanat Platformu merkezi olarak 1 Kasım 2016 tarihi itibari ile; mahallemiz içerisinde eğitim veren okullarda ki öğrencilerimizden; Edebiyat, Türkçe, Dil Bilgisi, Kompozisyon gibi derslerde destek almak isteyenlerin, gönüllü olarak yanında olacağımızı, mahallemiz emekçilerine ve destekçilerine umutla belirtir, bir kez daha çocuklarımıza aydınlık bir gelecek dileriz.

 

Cumba Kültür ve Sanat Platformu olarak; Tiyatro, Sinema ve Resim sanatlarında da yeni çalışmalar hazırlığına girmiş bulunuyoruz. Tüm gelişmeleri ve detayları facebook sayfalarımızdan   paylaşacağız.


"Sanat varsa, Hayat vardır!"

 

 Platform merkezimizin açılış ve kapanış saatleri aşağıda ki gibi olacaktır:

Hafta İçi 07:30 - 22:00
C.tesi 09:30 - 24:00
Pazar 09:30 - 23:00

Cumba Kültür ve Sanat Platformu'nu açılışı dolayısı ile şiirleri ve şarkıları ile 4 Eylül tarihinde Boğaziçi'ne karşı yüreğini açan sevgili dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

 

C.K.S.P. Yönetimi

https://www.facebook.com/cumbasanat

https://www.facebook.com/cumbasanat/?fref=ts

 

 

Bu haber 841 defa okunmuştur.
Facebook  Twitter  FriendFeed  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
DİĞER HABERLER